Tapijtreinigingsmachine

Bij Mega Clean zijn uw tapijten in goede handen! In deze professionele droogkuis kunt u terecht voor het laten onderhouden en reinigen van al uw tapijten. Of huur een professionele  tapijtreinigingsmachine in Leopoldsburg, Hasselt of Genk! Zo kunt u helemaal zelf aan de slag en hoeft u niet onnodig te sleuren met grote of onhandige stukken.

Tapijtreinigingsmachine

Mega Clean is gespecialiseerd in het professioneel reinigen, desinfecteren en ontgeuren van tapijten, matrassen en (tuin)kussens. U kunt echter ook gebruik maken van de handige tapijtreinigingsmachine: voor slechts € 15,00 per dag kunt u een exemplaar huren om al uw kleine en grote tapijten en andere items een onderhoudsbeurt te geven.

Met deze professionele reiniger zien uw tapijten er binnen de kortste keren weer als nieuw uit. In de filialen van Mega Clean kunt u eveneens de nodige producten verkrijgen voor een nog beter resultaat!

Contacteer Mega Clean

Heeft u vragen omtrent het aanbod of de diensten van Mega Clean in Leopoldsburg, Hasselt of Genk? Wenst u een bestelling te plaatsen of een tapijtreinigingsmachine te huren? Neem dan contact op met Mega Clean via het contactformulier en één van de medewerkers helpt u snel en professioneel verder.