Oude tapijten weer als nieuw

Mega Clean - Leopoldsburg - Tapijten

Bij Mega Clean zijn ook uw tapijten in goede handen! In deze professionele droogkuis kunt u terecht voor het laten onderhouden en reinigen van al uw tapijten in Leopoldsburg, Hasselt en Genk! Mega Clean werkt enkel met de allerbeste producten voor een veilige behandeling en vlekkeloos resultaat.

Tapijten reinigen

Mega Clean is niet enkel gespecialiseerd in het professioneel reinigen van kledij en linnen, maar ook voor het reinigen, desinfecteren en ontgeuren van tapijten, matrassen en (tuin)kussens kunt u terecht in één van de filialen van Mega Clean.

Tapijten zijn vaak de minst propere items in huis: vuile voeten, haren van huisdieren, vuil en plekjes,... allemaal redenen om uw tapijten op tijd en stond een reinigingsbeurt te geven.

Tapijtreinigingsmachine

Bent u niet in de mogelijkheid om uw grote stukken binnen te brengen bij Mega Clean? Maak dan gebruik van de handige tapijtreinigingsmachine! U kunt deze makkelijk huren, voor slechts € 15,00 per dag.

Een verbluffend resultaat: uw oude tapijten zien er weer zo goed als nieuw uit!

Contacteer Mega Clean

Heeft u vragen omtrent het aanbod of de diensten van Mega Clean in Leopoldsburg, Hasselt of Genk? Wenst u een bestelling te plaatsen of een tapijtreinigingsmachine te huren? Neem dan contact op met Mega Clean via het contactformulier en één van de medewerkers helpt u snel en professioneel verder.